Een samenwerking van 12,5 jaar wordt uitgebreid met Welgelegen in Groenlo!

De ervaringrijke horecaondernemers Ton en Daniëlle Fox hebben sinds 1 februari 2016 een nieuw hoofdstuk in hun horecaboek opengeslagen. Na al een fijne samenwerking van 12,5 jaar, hebben Ton en Daniëlle Fox ervoor gekozen om bij Welgelegen Stadscafé en Boothuis ook geluksmomenten van Hesselink koffie te schenken. Naast Welgelegen Stadscafé & Boothuis exploiteert het horecakoppel al 19 jaar Fox Horeca in Vragender. Hier verzorgen ze een “lekker van kleine gerechten proeven” buffetrestaurant, ontvangen ze bruidsparen voor hun huwelijksfeest en zijn ze gespecialiseerd in event catering. Afgelopen oktober 2015 maakten zij al kennis met Groenlo en verzorgden zij, als horeca partner van de Slag om Grolle, de catering op het evenementen terrein voor 45.000 bezoekers!

Welgelegen Stadscafé en Boothuis is volledig gerenoveerd en heropend in april 2015. Het is een prachtige villa geworden vol met gezelligheid en allure. U kunt er niet alleen terecht voor een lunch of diner maar ook voor een huwelijk, jubileum of een surpriseparty voor haar 40-ste. Bij Villa Welgelegen is niets teveel. Zij maken ieder feestje memorabel!

Bij de vertrouwde Villa start u uw dag met een heerlijke espresso of een latte van Hesselink koffie. U kunt smullen van de voortreffelijke lunch op verschillende accommodaties. Lunchen onder de fruitbomen met vlinders of genieten van de zwanen in de grachten. Misschien in het feestelijke Boothuis, waarbij u niet alleen kunt genieten van de prachtige omgeving, maar ook nog eens van de lekkerste koffie van Hesselink Koffie. Geniet van de smaken van de seizoenen. Proef de streek en geniet van elke dag!