Talen

Golfen met een culinaire inslag

De Witte Juffer oftewel het beste golfrestaurant van Nederland ligt in het mooie Staatsdomein Hoog Soeren dat onderdeel is van Kroondomein Het Loo. De gastvrije golfclub heeft niet alleen negen prachtig holes, waar u zich waant in het buitenland. Ze hebben óók een gezellig restaurant met een schitterend terras.

Bij de Veluwse Golf Club wordt u onthaald aan de bar in het comfortabele restaurant. Daar kunt u genieten van een heerlijk kopje Hesselink Koffie om vervolgens de sterren van de hemel te golven. Na afloop kunt u als lid van de Golf Club gebruik maken van het sfeervolle restaurant, waar u onder het genot van een hapje en een drankje, kunt nagenieten van uw golf dag. In het restaurant bent u verzekerd van een eerlijke keuken waarin wordt gewerkt met verse producten, die de zintuigen laten prikkelen. Er wordt te allen tijde gewerkt met bezieling en plezier, dat proeft u in alles terug. Het team van De Witte Juffer doet er alles aan om er iets bijzonders van te maken. Dat blijkt ook wel uit de Players 1st enquête 2018.

Met trots en blijdschap mogen zij u dan ook mededelen dat De Witte Juffer door de VGC leden is uitgeroepen tot het beste Golf restaurant van Nederland! Dit betekent dat zij uit de Players 1st enquête 2018 van de 70 deelnemende golfclubs als het beste restaurant zijn verkozen. Op geen enkele golfbaan wordt de horeca zo goed gewaardeerd als bij de Veluwse!

Hesselink Koffie voelt zich vereerd om geluk te mogen schenken bij het beste golfrestaurant van Nederland. We wensen Laurence, Natasja en haar team, die elke dag hun hart en ziel leggen in het restaurant, nog veel meer geluksmomenten toe!