Hela, specialist in smaak, kiest voor Hesselink Koffie

De grote donkerrode curryfles: we kennen hem allemaal wel. Wat u waarschijnlijk nog niet bekend is, is welke koffie er bij het bedrijf achter deze befaamde curry wordt geschonken…

Hela Thissen Bv is net als Hesselink Koffie een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Het bedrijf dat menig frietje special of tosti versiert, heeft naast de bekende curry nog vele andere sauzen in haar assortiment. Innovatie staat centraal en er wordt ingespeeld op duurzaamheid met bijvoorbeeld een lijn met biologische curry met het SKAL certificaat.

Hela Thissen hanteert een hoge kwaliteitsstandaard, zowel voor haar eigen producten, als voor de producten van de leveranciers. Om die reden heeft de organisatie bewust gekozen voor 100% biologische SKAL-gecertificeerde koffie. Iedere dag kunnen gasten en personeel genieten van duurzame Fingerprinted koffie gebrand door Hesselink Koffie.

Hesselink Koffie bedankt Hela Thissen voor haar duurzame keuze, en de steun die daarmee wordt gegeven aan de Hesselink Koffie Foundation.