Talen

Verras uw gasten met onze seizoenkoffies

Uw koffiegasten willen constant verrast worden met iets nieuws. Daarom ontwikkelden wij voor elk seizoen een specialty koffie die u kunt toevoegen aan uw koffiekaart. Hiermee onderscheidt u zich niet alleen van collega-ondernemers, maar biedt u uw gasten net dat beetje extra.

Extra geluksmoment
Afgelopen jaren kwamen er steeds meer koffievarianten op de horecakaart bij. Van latte macchiato en flat white tot ristretto en koude koffie. Deze koffies werden echter al snel onderdeel van de dagelijkse koffiekaart. De kunst van tegenwoordig zit hem in onderscheiden. Koffiebeleving speelt immers een steeds belangrijkere rol. Door uw dagelijkse koffiekaart te verrijken met seizoenkoffies differentieert u zich én zorgt u direct voor meer omzet.

Seizoenkoffies
Onze seizoenkoffies zijn afgestemd op de specifieke kenmerken van de vier seizoenen. Zo heeft u voor elk moment de perfecte koffie. In de winter kunnen uw gasten opwarmen aan en genieten van een Choco Speculaas Cappuccino. Een kruidige zoete cappuccino voorzien van chocolade en crispy speculaas. Zodra de lentezon doorbreekt is de Caramel Sunshine Latte, een koffie met subtiele hinten van sinaasappel en karamel, aan de beurt. Voor wat verkoeling in de zomer is er een Mokka Mint Frappuccino. Een verfrissende ijskoffie met smaken als mokka en munt. Wanneer de dagen weer langer en kouder worden doet de Pumpkin Spice Latte met kruiden als gember, kaneel en kruidnagel, het gure herfstweer vergeten.

Recepten
Al onze koffies zijn eenvoudig te maken en bevatten slechts enkele ingrediënten. Wilt u uw gasten verleiden met één of meerdere van onze koffievariaties? Vraag dan ons receptenboekje aan. Hier staat precies in wat u nodig heeft en hoe u de seizoenkoffies bereidt. Zo kunt u het hele jaar door nog meer geluksmomenten schenken.

Voor meer informatie over onze seizoenkoffies of receptenboekje kunt u contact met ons opnemen via: info@hesselinkkoffie.eu.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten en verder gaan