Ons assortiment

JURA koffiemachines voor thuis

Met een koffiemachine van JURA heb je met één druk op de knop een kop versgemalen koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. De Zwitserse JURA biedt een uitgebreide range aan van volautomatische koffiemachines voor thuis gebruik.

JURA voor thuis

Geniet ook thuis van de beste kwaliteit koffie zoals je die in een horecazaak gewend bent. Wij geven je graag advies over JURA koffieapparaten voor thuis gebruik. In onze webshop vind je alle JURA modellen.

Voordelen van Jura koffiemachines

  • Heerlijke koffie met één druk op de knop
  • Constante kwaliteit
  • Verschillende koffievariaties
  • Compact formaat
  • Eenvoudig te reinigen
  • Ideaal voor een thuiswerkplek

Onze Jura automaten

Met een koffieautomaat van Jura kun je thuis genieten van heerlijke koffie. Bekijk hieronder ons aanbod Jura machines en klik voor specificaties op het betreffende product.

Altijd versgemalen koffie

De koffiebonen worden altijd versgemalen per kop koffie die je zet. Een perfect aroma is het resultaat. Via de maalgraad kan je de gewenste fijnheid van de gemalen koffie afstemmen op je persoonlijke smaak. De maalgraad van de koffie beïnvloed de doorlooptijd van het water, de zogeheten extractietijd. Hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak.

Verschillende koffievariaties

Niet alleen fan van zwarte koffie, maar ook een liefhebber van andere koffiespecialiteiten? Een cappuccino, latte macchiato of espresso zet je ook met één druk op de knop. De innovatieve opschuimpijpjes van Jura zorgen voor fijn melkschuim met een lang aanhoudende consistentie. Perfect voor een romige cappuccino of andere melkvariatie.

De koffiemachine als designobject

De volautomaten van Jura maken door het moderne design een perfecte indruk in iedere keuken. Zwitsers design geniet wereldwijd van een uitstekende reputatie. Jura combineert eenvoud met harmonieuze lijnen. De symmetrische vorm is een directe weerspiegeling van de functionaliteit.Keukens zijn aan het veranderen, van slechts een ‘kookruimte’ naar een ‘leefruimte’. Een plek om familie en gasten te ontvangen. Daarom beschouwt Jura haar koffiemachines als designobjecten voor het interieur, waarmee uiting kan worden gegeven aan goede smaak.Niet alleen het uiterlijk is een lust voor het oog. Ook de bediening en onderhoudsgemak zijn overtuigend.