Het Hesselink Koffie

Koffieconcept zorg en instelling

De zorgbranche is vierentwintig uur per dag ‘up and running’ en een goede kop koffie moet altijd voor handen zijn. De koffiebehoefte binnen zorginstellingen kan enorm verschillen. Wat de behoefte ook is; Hesselink Koffie helpt graag met de zoektocht naar de beste oplossing voor de zorginstelling in kwestie met onze koffieconcepten voor de zorg.

Van het kopje koffie om half 11 ’s ochtends in het ouderen-verzorgingshuis tot de kop koffie terwijl je in de wachtkamer van het ziekenhuis zit. De ene zorginstelling is de andere niet en terwijl de ene zorginstelling heeft behoefte aan veel koffie tegelijkertijd, de andere vooral aan voldoende keuze. Met 135 jaar ervaring denken wij graag met je mee om een passende oplossing te vinden voor de koffiebehoefte van het personeel, de patiënten en cliënten en het bezoek. Mogen wij je meer vertellen over ons koffieconcept voor de zorg en instellingen?

Informatie over ons koffieconcept voor zorg en instellingen?

Bij Hesselink Koffie zien we koffie niet zozeer als product, maar meer als service. We kijken dan ook graag met je mee welk concept het best bij jouw organisatie past. Bijvoorbeeld om te bepalen welke machine het meest geschikt is voor de koffiebehoefte van jouw klant, gast of medewerker. Met onze jarenlange ervaring kunnen we goed adviseren in de mogelijkheden. Benieuwd naar een van onze concepten? Neem gerust contact met ons op.

Vertel me meer

Het complete koffieconcept voor zorg en instellingen

Bij Hesselink Koffie bieden we het gehele concept. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor de lekkerste koffie en de beste machines. Ook voor al het andere dat je nodig hebt voor de beste koffiebeleving ben je bij ons aan het juiste adres. Dit gaat van koffiemachines tot melkopschuimers en wij bieden ook suikerzakjes, melkcups en koffiekoekjes voor in en bij de koffie.

Bekijk ook onze andere koffieconcepten