ETNA Dorado Espresso Compact

Met de ETNA Dorado Espresso Compact til jij jouw koffievoorziening naar een hoger niveau voor een optimale koffiebeleving op het werk!

Deze slimme koffiemachine van ETNA zet in een handomdraai een kop koffie voor je klaar, waarbij er keuze is uit talloze variaties en specialiteiten. Bijvoorbeeld een cappuccino, wiener melange of latte macchiato of een van de andere variaties bereid op basis van koffiebonen, topping en chocolade.

Leasen vanaf
100,-
Aanschaffen vanaf
2571,-
ETNA Dorado Espresso Compact

ETNA Dorado Espresso Compact specificaties

Leasen vanaf
100,-
Aanschaffen vanaf
2571,-
  •  Vaste wateraansluiting
  •  32 cm breed, 53 cm hoog en 52 cm diep
  •  ac 1N 230V

Hoogtepunten van de ETNA Espresso Compact Espresso

  • 50 kopjes per dag
  • Zeer compact machine
  • Intelligente kop sensor
  • Milieubewuste energiespaarstand

De ETNA Dorado Espresso Compact is een kleine, maar tegelijkertijd veelzijdige koffieautomaat. Het praktische formaat zorgt ervoor dat de koffieautomaat feilloos opgaat in ieder interieur. De automaat is gemakkelijk in gebruik door de moderne display en dankzij het geïntegreerde reinigingsprogramma heb je geen omkijken naar het reinigen.

De design bedieningselementen zijn niet alleen optische highlights van de ETNA Dorado Espresso Compact, maar zorgen ook voor een vergroting van het bedieningsgemak.

De ETNA Dorado Espresso Compact is zuinig op het milieu én daarmee ook op de portemonnee. De koffiemachine beschikt over een energiespaarmodus, in deze modus verbruikt de koffiemachine tot 40 % minder energie.

Met één druk op de knop bereidt de ETNA Dorado Espresso Compact een koffiespecialiteit met melk, je hoeft het kopje niet eens te verplaatsen.

De ETNA Dorado Espresso Compact is een compleet koffiesysteem: je kunt optioneel verkrijgbare accessoires toevoegen, zoals een bijpassende koppenwarmer. Hiermee breid je de koffiemachine uit tot een zeer compleet koffiesysteem voor op het werk.De ETNA Dorado Espresso Compact heeft een geïntegreerd spoel-/reinigings- en ontkalkingsprogramma; de koffiemachine is dus eenvoudig in onderhoud.

Ook hier schenken wij geluk