Retail koffie

Alle koffiemachines
Retail2024-07-02T07:43:42+00:00

De perfecte koffie voor jouw klanten

Veel cafés, restaurants en hotels schenken de koffie van Hesselink Koffiebranders. Want goede koffie met een goed verhaal, dat geeft geluk in je kop! Wil jij je klanten de kans geven om ook thuis van deze kwaliteitskoffie te genieten? En past de respectvolle en eerlijke manier waarop wij met de natuur en onze koffieboeren omgaan bij jouw zaak? Vraag dan snel een proefdisplay aan.

Onze koffie

We zorgen dat de koffieboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun koffie, zodat ze kunnen investeren in duurzaamheid. We branden volgens de easy-roastmethode: een gemoderniseerde, traditionele techniek waarbij de koffiebonen langzaam geroosterd worden. De smaken en aroma’s krijgen zo alle tijd om zich optimaal te ontwikkelen. Met veel aandacht en vakmanschap hebben we verschillende premiummelanges ontwikkeld, zodat jouw klanten hun eigen favoriet kunnen kiezen.

En er is meer

We hebben ook een eigen theemerk, Veine thee. Bijna alle theesmaken zijn Fairtrade en biologisch geproduceerd. Met deze thee in het display bied je ook de theeliefhebbers onder je klanten het allerbeste.

Duurzaam display
Wil je eerst uitproberen of onze koffie in de smaak valt bij jouw klanten? Dat kan! We plaatsen graag een duurzaam gemaakt, houten display in je winkel, met voldoende ruimte voor een divers assortiment van onze koffie- en theesmaken. Natuurlijk verkoop je onze koffie voor een scherpe prijs met een goede marge, terwijl je tegelijkertijd meelift op de goede naamsbekendheid van Hesselink Koffiebranders.

Koffieleverancier in Amsterdam

Vind jouw ideale koffiemachine

Meer dan koffie in de retail

Thee

Servies

Meer informatie over onze professionele koffieautomaten of -machines in de retail?

Ook hier schenken wij geluk