Naast 2 restaurants nu ook een Unicum Hotel geopend

De Unicum restaurants zijn al jaren een begrip in het westen van het land. Vorige week opende het nieuwe Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen in Poeldijk.

Unicum is net als Hesselink Koffie een familiebedrijf. Familie Moerman is een bekende naam in de horecawereld in het Westland met verschillende restaurants en nu ook een hotel. Restaurant Unicum en Expo Unicum in Hoek van Holland waren al jaren een succes en dat heeft de familie doen besluiten om nu ook een hotel te openen.

Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen is een modern en stijlvol hotel waar ook nog eens heerlijk kan worden gegeten. Net als bij de andere Unicum restaurants, mag ook Hesselink Koffie in het nieuwe hotelrestaurant de koffievoorziening verzorgen. Er is gekozen voor een Kees van der Westen koffiemachine, die tot de beste filterdragermachines van Nederlands behoort. Met deze handgefabriceerde klassieker in het restaurant zijn de gasten gegarandeerd van heerlijke koffie. Met de Fingerprinted koffiebonen van Hesselink Koffie, is de koffie ook nog eens helemaal duurzaam.

Hesselink Koffie voelt zich vereerd om geluk te mogen schenken in dit prachtige nieuwe hotel. We bedanken familie Moerman dan ook voor hun duurzame keuze!