Jura Giga X3

De nieuwe Jura Giga X3 Professional voorziet in alles wat in een kantoortuin of in een pauzeruimte voor medewerkers telt: tot wel 31 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten en 12 extra barista-recepten met één druk op de knop.

De 31 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten bestaan o.a.uit de trendy flat white en een eenvoudige bediening. Bij de Jura Giga X3 is er weinig werk bij het bijvullen dankzij het grote bonenreservoir met een inhoud van 1 kg en het aroma-beschermdeksel, alsook de set afvoer restwater en de optionele set afvoer koffieresidu.

Aanschaffen vanaf
3731,-
jura giga x3

Jura Giga X3 specificaties

Aanschaffen vanaf
3731,-
  • 18,2 KG
  • 37 cm breed, 55 cm hoog en 49,7 cm diep
  • 220 V ~240V

Hoogtepunten van de Jura Giga X3

  • Werkt met de Jura-app
  • 5 liter waterreservoir
  • Geïntegreerd spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma
  • 31 koffiespecialiteiten

Niet alleen de 31 specialiteiten, ook het startscherm kan individueel worden geprogrammeerd overeenkomstig de gelegenheid en de specifieke wensen van de klant. Het apparaat biedt de mogelijkheid om de namen van producten naar keuze te wijzigen en deze producten overeenkomstig uw wensen op de display te rangschikken. De krachtige keramische schijfmolen garandeert gedurende vele jaren een snel, nauwkeurig, homogeen en gelijkmatig maalproces dat door elektronische motoren geregeld wordt. Een unieke bijzonderheid is de via een stappenmotor elektrisch verstelbare luchttoevoer in de combi-uitloop. Bij de bereiding van latte macchiato stroomt hierdoor automatisch eerst warme melk en vervolgens melkschuim in de glazen, en dat zonder pauze.

Net zo eenvoudig als de bediening en de programmering is het onderhoud. Dankzij de geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma’s wordt het onderhoud tot een minimum gereduceerd, en is TÜV-gecertificeerde hygiëne gegarandeerd.

Ook hier schenken wij geluk