Jura Giga X8

Jouw oog laten vallen op de Jura Giga X8?

Met de Jura Giga X8 presenteert Jura een volledig nieuwe generatie volautomaten voor professioneel gebruik. Hij schittert in alle opzichten en is meteen 4x professioneler.

De nieuwe Jura Giga X8 heeft het in zich: twee krachtige keramische schijfmolens leveren betrouwbaar jarenlang een precieze, constant gelijkmatige maalgraad. Daarvoor zorgt een top innovatie: A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment) – de elektronisch bestuurde, automatische afstelling. Het pulserend extractieproces (P.E.P.) optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten en CLARIS Pro Smart in combinatie met het Intelligent Water System (I.W.S.®) levert perfecte waterkwaliteit voor een pure smaak.

Aanschaffen vanaf
5176,-
jura giga x8

Jura Giga X8 specificaties

Aanschaffen vanaf
5176,-
  • 19 KG
  • 37 cm breed, 56,5 cm hoog en 49,7 cm diep
  • 220 V ~240V

Hoogtepunten van de Jura Giga X8

  • Twee krachtige keramische schijfmolens
  • 4,3 inch intuïtief touchscreen-kleurendisplay
  • Geïntegreerd spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma
  • Intelligente Pre Brew Aroma System

De Jura Giga X8 beschikt over een uitgekiend geconstrueerde, in hoogte verstelbare combi-uitloop, waardoor met melk en melkschuim verfijnde trendspecialiteiten dankzij de technologie voor microschuim altijd tot in de perfectie lukken. Voor koffiespecialiteiten in een recordtijd zorgt de Speed-functie.Groter vermogen bij gelijktijdige optimalisatie van de kwaliteit – dat is de nieuwe Jura Giga X8. De bediening via het pregnante, 4,3″” grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie is direct te begrijpen en gaat volledig intuïtief. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen en geleegd. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets naast gemorst. Eenvoudig, schoon, snel, comfortabel – het 5-sterren-idee is zichtbaar tot in het kleinste detail.

Het onderhoud van de nieuwe Jura Giga X8 geschiedt net zo gemakkelijk, logisch en intuïtief als de bediening ervan. Originele JURA onderhoudsproducten en geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen met één druk op de knop voor TÜV-gecertificeerde hygiëne. De melksysteemreiniging is net zo doordacht. Volautomatisch en gestart door een touch op het display garandeert deze perfecte reinheid in de omgang met melk. De massieve combi-uitloop kan in een handomdraai worden gedemonteerd. De daarin vooraan geplaatste melkuitlopen zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen indien nodig zeer eenvoudig worden vervangen.

Ook hier schenken wij geluk