Jura X10

Jouw oog laten vallen op de Jura X10?

De Jura X10 biedt jou de perfecte oplossing als je op zoek bent naar warme en koude koffiecreaties. Deze professionele koffiemachine van Jura is perfect in staat om de lekkerste koffiespecialiteiten met melk en zelfs cold brew te bereiden.

De Jura X10 is divers, stevig en betrouwbaar. Deze Jura koffiemachine kan vele verschillende koffiespecialiteiten bereiden, variërend van specialiteiten met melk en melkschuim tot zwarte koffiespecialiteiten. De Jura X10 tilt uw koffie-ervaring naar een hoger niveau met zijn uitgebreide assortiment en frisse smaken. Deze machine biedt een indrukwekkende selectie van 36 koffiespecialiteiten, inclusief negen koud geëxtraheerde opties. Met één druk op de knop bent u verzekerd van een premium koffiebeleving!

Aanschaffen vanaf
2244,-

Jura X10 specificaties

  • 37,3 cm breed, 47 cm hoog en 46,1 cm diep
  • 220 – 240 V

Hoogtepunten van de Jura X10

  • Twee koppen per keer
  • Cold brew mogelijkheden
  • Variabele zetgroep
  • 36 koffiespecialiteiten te programmeren

Met de introductie van de Jura X10 brengt JURA een koffiemachine op de markt die speciaal is ontwikkeld voor locaties waar gemiddeld zo’n 80 koppen koffie per dag worden gedronken. De machine is zeer veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Daarom is de Jura X10 bij uitstek geschikt voor grotere kantoren. De kwaliteit van de koffiespecialiteiten is uitzonderlijk goed.

JURA’s innovatieve Cold Extraction Process maakt de cold brew koffiespecialiteit mogelijk. Tijdens dit proces stroomt koud water langzaam en met gecontroleerde pulsen onder hoge druk door de versgemalen koffie, wat zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Geniet van versgemalen koffie met slechts een druk op de knop.

Ook hier schenken wij geluk