Thee van Hesselink

Thee van Hesselink2024-02-01T09:47:33+00:00

Thee van Hesselink Koffie

Hesselink Koffiebranders biedt veel meer dan alleen maar koffie. Aan ons brede assortiment mogen theeën natuurlijk niet ontbreken. Bij ons vind je de heerlijkste smaken. Voor jóuw moment van geluk.

Naast onze eigen theelijn van Veine, kun je ook bij Hesselink Koffie terecht voor Bradley’s Thee. Allebei heel erg lekker, misschien wel te lekker om te kiezen, maar niet getreurd: we verzekeren dat, waar je ook voor kiest, je blij bent met je keuze!

Veine Thee
Duurzame kwaliteitsthee

Het Franse “Quelle veine” staat voor “Wat een geluk!”. In het Nederlands betekent het bijvoeglijk naamwoord veine dan ook geluk, fortuin of gelukzaligheid. En dat is precies wat deze thee je brengt.

In ons streven naar het schenken van geluk, zijn we altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te verrijken met nieuwe innovaties of producten. Hesselink Koffie is van oorsprong uiteraard een koffiebranderij, maar aangezien koffie en thee hand in hand gaan, hebben we op dit gebied onze horizon verbreed.

Bradley’s Thee
Natuurlijk, eerlijk en heerlijk

Met de theeën van Bradley’s ben je verzekerd van kwaliteit en diversiteit. De smaakvolle theeblends zijn puur natuur en Fairtrade gecertificeerd. Het assortiment is net zo divers als de smaak van jouw gasten en omvat, naast de klassieke hardlopers, ook verschillende verrassende theeblends. Met keuze uit drie verschillende productlijnen vind je ongetwijfeld een match met de behoefte van je gasten.

Ook hier schenken wij geluk

Meer informatie over ons  thee assortiment?