KOFFIE MET KWALITEIT ALS BELANGRIJKE VOORWAARDE

Filterkoffie

Bij Hesselink Koffie kun je terecht voor verschillende koffiesoorten voor in de horeca. Zo hebben wij naast espresso koffie, duurzame koffie en specialties ook filterkoffie. Deze gemalen filterkoffie is met zorg geselecteerd en met vakmanschap gebrand in onze eigen koffiebranderij.

De Hesselink filterkoffie bestaat uit 100% gecertificeerde koffie afkomstig uit bronnen die aangesloten zijn bij duurzame fair trade koffie leveranciers en organisaties, zoals bijvoorbeeld 4C Association, het Rainforest Alliance en Max Havelaar Fair Trade. Kwaliteit is een belangrijke voorwaarde bij het branden en malen van filterkoffie. Ook aan onze diverse gemalen koffiemelanges is veel tijd en aandacht besteed. Of het nu een fijn of grof gemalen melange betreft; alle koffiesoorten zijn van eersteklas kwaliteit en op onze eigen easy roast methode gebrand.

Maak kennis met Hesselink Koffie 

Maak kennis met onze producten. Hesselink Koffie biedt professionals de mogelijkheid om gratis een selectie van onze koffiemelanges, thee en producten voor bij de koffie te proberen.

Vraag hier jouw sample set aan

Filterkoffie

Traditioneel en helemaal van nu. Bewuste filterkoffie voor elke gelegenheid.