Servies en serviceproducten

Servies en serviceproducten2024-04-04T13:47:39+00:00

Servies en serviceproducten

De lekkerste koffie smaakt nog beter als ook de presentatie in stijl is. Hesselink heeft daarvoor alles in huis: servies voor om de koffie en suikerzakjes, melkcupjes en heerlijke koekjes voor in en bij de koffie. Wie niet alleen van koffie houdt maar ook van thee, kan daarvoor ook bij Hesselink Koffie terecht: met Veine Thee en Bradley’s Thee wordt ook de echte theeliefhebber op zijn wenken bediend.

Koffie in de horeca
Koffieleverancier voor horeca en bedrijven

Meaningful Art ‘Wendy’ servies

De kunst op ons Meaningful Art servies is gemaakt door ‘ware’ kunstenaars, puur en met een bijzondere blik op de wereld. Een blik die inspireert en verwondert. Vrolijke kleuren en een fantasierijk ontwerp. Je hebt de aandacht van jouw gasten meteen getrokken met het Wendy Art servies van Hesselink Koffie. Deze servieslijn is ontstaan vanuit onze missie om van betekenis te willen zijn voor de maatschappij. We creëren waarde, niet alleen economisch maar ook sociaal. Via dit unieke servies bieden wij mensen met een beperking een podium. Het Meaningful Art by Wendy heeft niet alleen een goed verhaal, het geeft je ook de mogelijkheid om van sociale waarde te zijn voor de samenleving. In ruil voor dit mooie servies betaal je een symbolische bijdrage per koffiekop die geheel wordt gedoneerd aan een project uitgezocht door Stichting Vrienden van Estinea. Samen komen we in beweging om de wereld een beetje mooier te maken.

Meaningful Art ‘Quinten’ servies

De abstracte kunst op het moderne Quinten Art servies is het bewijs dat mensen met autisme vaak bijzondere talenten hebben.

De kunst van Quinten geeft gasten een blik op de wereld vanuit een ander perspectief. Quinten is negen jaar en heeft autisme. Zijn hobby’s zijn wiskunde, natuurkunde en tekenen. Voor kinderen met autisme is het verwerken van prikkels en sociale interacties een enorme opgave. Als Quinten tekent komt hij helemaal tot rust en verschijnen de mooiste creaties op papier.

Via het project Quinten-Art willen de ouders van Quinten de mooie kanten van autisme laten zien.

Koffiemachine horeca
Koffie op het werk

Hesselink Koffie ‘Augustina’ servies

Wil je jouw servies compleet maken? Hesselink Koffie biedt de prachtige Hesselink ‘H’ Bastiana servieslijn met met het traditionele ronde oortje. Stijlvolle vertrouwde vormen maken jouw servieslijn compleet. Verkrijgbaar in Espresso, Café Creme en Cappuccino formaat met bijpassende schotels.

Duurzame Arabica cup

De Arabica Cup is een duurzame, herbruikbare koffiekop, gemaakt van bioPE en Nederlands koffiedik. Dit bekroonde ontwerp helpt afval te verminderen en bevordert een circulaire economie. Voordelen zijn onder andere de hittebestendige ribben, vaatwasserbestendigheid, en de bijdrage aan lokale economie. Beschikbaar in 200 ml en 340 ml maten, met optionele gepersonaliseerde opdruk of lasergravure, combineert de Arabica Cup stijl met praktisch nut, en ondersteunt het milieu en sociale werkgelegenheid.

Koffie op het werk

Ook hier schenken wij geluk

Koffiemachine keuzehulp

Ook een koffiemachine nodig?