Franke A1000 Foammaster

De Franke A1000 Foammaster is speciaal gemaakt voor die persoonlijke momenten van genot. Deze koffiemachine vervult namelijk alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. De Franke A1000 maakt van ieder koffiemoment een geheel persoonlijke levensstijl. Hartelijk welkom in de nieuwe dimensie van koffiegenot.

De Franke A1000 is volgepakt met slimme foefjes, die ervoor zorgen dat elke gast altijd en overal kan genieten van zijn/haar lievelingskoffie. Zijn superieure intelligentie vormt het kloppend hart van deze koffiemachine van Franke. Maar vergeet de looks niet: met zijn hoogwaardige design ziet de machine er verbluffend aantrekkelijk uit. De Franke A1000 vervult elke persoonlijke koffiewens altijd en overal, en steeds: perfect.

Leasen vanaf
370,-
Aanschaffen vanaf
14159,-
Franke A1000 Foammaster

Franke A1000 Foammaster Specificaties

Leasen vanaf
370,-
Aanschaffen vanaf
14159,-
  • Dubbele koffiedispenser
  • 34 cm breed, 77 cm hoog en 60 cm diep
  • opslagcapaciteit verse melk 4-12L

Hoogtepunten van de Franke A1000 Foammaster

  • Nieuw met 6 flavors
  • FoamMaster™
  • CleanMaster standaard
  • Multimedia-touchscreen
  • Toegang tot het internet

De gebruikersinterface is geschikt voor multimedia met nagenoeg onbegrensde mogelijkheden, incl. video in HD-kwaliteit met een superieur geluid.

In de koeleenheid van de Franke A1000 is standaard het volautomatische reinigingssysteem CleanMaster ingebouwd. Dit systeem zorgt ervoor dat de machine steeds blijft voldoen aan de strengste hygiëne-normen.

De standaard ingebouwde FoamMaster garandeert keer op keer een perfecte schuimlaag, die jouw klanten zal laten likkebaarden.Onovertroffen melkschuimkwaliteit: je kunt de schuimlaag een speels karakter geven, door variaties aan te brengen in de consistentie en de dichtheid van de schuim, en door deze kunstig uit laagjes op te bouwen

Met elke Franke A1000 heeft u een licentie voor maximale efficiency. Want je hebt nu ook vanaf uw smartphone toegang tot uw A1000 via het internet. Zo kunt je bijvoorbeeld zien, welke dranken in welke regio’s het best verkopen en hoe betrouwbaar jouw Franke A1000 dag in dag uit functioneert. Om uitvaltijden te voorkomen informeert het systeem je tijdig over uit te voeren onderhoudsbeurten. Op deze manier kunnen aan het internet gekoppelde koffiemachines tot een aanzienlijke verbetering van jouw bedrijfsresultaat leiden.

Ook hier schenken wij geluk