Franke A300

De Franke A300 biedt een koffie-ervaring van topkwaliteit met het meest compacte formaat. Dankzij het gebruiksvriendelijke scherm en de consistente kwaliteit in het kopje zet je altijd én eenvoudig een perfecte kop koffie. De Franke A300 een ideale koffiemachine voor kleinere restaurants, kantoren, bakkerijen en scholen.

Franke koffiemachines bieden een Zwitserse kwaliteit met een uitzonderlijk mooi design. Het merk kenmerkt zich door de vooruitstrevende technologie. De Franke A300 is een volautomatische koffiemachine en werkt modulair zodat verschillende functies tegelijk kunnen worden uitgevoerd.

Leasen vanaf
117,-
Aanschaffen vanaf
3433,-
Franke A300

Franke A300 specificaties

Leasen vanaf
117,-
Aanschaffen vanaf
3433,-
  • Precisiemolen met duurzame keramische maalschijven
  • Interactief 8 inch touchscreen
  • Keuze uit vaste wateraansluiting of waterreservoir
  • Afmetingen: 54,5cm hoog, 34cm breed en 58,7cm diep

Hoogtepunten van de Franke A300

  • Zeer compact formaat
  • Eenvoudige bediening
  • FoamMaster voor melkschuim zoals een barista die zou maken
  • Volledig geautomatiseerd ontkalkingssysteem
  • Gepatenteerd patroonverwarmingssysteem voor het instellen van verschillende temperatuurniveaus per drank.

Ben je op zoek naar een goede koffievoorziening maar heb je weinig ruimte? De Franke A300 is de meest compacte en complete professionele koffiemachine. Efficiëntie en de beste koffie komen samen in deze koffieautomaat. In combinatie met de koffiebonen van Hesselink Koffie en de juiste instelling van de machine serveer je de allerbeste koffie, espresso, cappuccino of andere koffiedrank. Dankzij het gebruiksvriendelijke keuzemenu maakt de Franka A300 koffiemachine de ultieme professionele koffie-ervaring toegankelijk voor iedereen.

Laat je als het gaat om de kwaliteit van het melkschuim niet misleiden door het compacte formaat van deze machine. Om jouw koffievariatie van het beste melkschuim te voorzien heeft Franke de FoamMaster ontwikkeld. FoamMaster geeft je een ongelimiteerde keuze uit verschillende melkschuim consistenties. Deze eigenschap is zeer uniek voor een koffiemachine van dit kleine formaat. Van een traditionele latte macchiato tot spannende melk-smaak combinaties, deze machine heeft de vaardigheden in huis. Kortom, een zeer interessante module om je Franke A300 mee uit te breiden.

De Franke A300 heeft een volautomatisch reinigingssysteem. Het systeem werkt zeer eenvoudig, iedereen kan deze functie bedienen. EasyClean voldoet aan de standaarden van HACCP-hygiëne standaarden.

Het grote en intuïtieve touchscreen is super gebruiksvriendelijk en neemt gebruikers stap voor stap mee in het bereiden van hun warme drank. Het maken van een perfecte koffie was nog nooit zo makkelijk.

Ook hier schenken wij geluk