Kees van der Westen Mirage

De Kees van der Westen Mirage beschikt over een aantal unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat er efficiënt mee gewerkt kan worden en er heerlijke koffie mee gemaakt kan worden. Met het topdesign aan de buitenkant is deze koffiemachine het ware visitekaartje voor de horeca.

De beste barista’s zijn het erover eens: de Kees van der Westen Mirage is de perfecte koffiemachine voor de horeca. De koffiemachines van Kees van der Westen behoren tot de beste filterdragermachines van Nederland. Net als andere machines van dit merk is de Kees van der Westen Mirage in eigen bedrijf ontwikkeld en met de hand gefabriceerd. Deze koffiemachine zorgt, in combinatie met de koffiebonen van Hesselink Koffie, voor overheerlijke koffie in jouw horecazaak.

Leasen vanaf
290,-
Aanschaffen vanaf
12000,-
kees van der westen mirage

Kees van der Westen specificaties

Leasen vanaf
290,-
Aanschaffen vanaf
12000,-
  • vaste wateraansluiting
  • 2 groepen: 84 cm breed, 50 cm hoog en 68 cm diep
  • 3 groepen: 106 cm breed, 50 cm hoog en 68 cm diep
  • 220 – 240V

Hoogtepunten van de Kees van der Westen Mirage

  • Externe pomp
  • Automatisch spoelprgramma
  • Twee stoompijpen en 2 of 3 groepen
  • Gedoseerde theewater uitgifte

Schakel efficiëntie en ergonomie een versnelling hoger en zet jouw voet op stoom.Ons voetpedaal is veilig, snel, laat jouw handen vrij en voelt als de meest natuurlijke manier van werken. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer terug!

Vergroot jouw verwarmingsvermogen om in veeleisende situaties te voorzien.

Elke groep kan worden geactiveerd met 4 eenvoudig geprogrammeerde volumetrische knoppen of een knop voor continue stroom. Daarnaast kan elke groep ook worden geactiveerd door een van onze aangepaste “Bastones”, een kleine hendel die twee programmeerbare volumetrische instellingen biedt en, via een drukknop, een continue stroom.De Bastone kan ook worden geprogrammeerd voor volledige handmatige bediening.

Ook hier schenken wij geluk