Kees van der Westen koffiemachines

Kees van der Westen2024-07-01T15:06:27+00:00

Kees van der Westen koffiemachines

Kees van der Westen is een merk koffiemachines dat behoort tot de beste filterdragermachines van Nederland. Iedere Kees van der Westen koffiemachine is in eigen bedrijf ontworpen en ontwikkeld en wordt daarnaast met de hand gefabriceerd, kwaliteit koffiemachines voor de horeca dus. De beste barista’s zijn het erover eens… met een filterdrager van Kees van der Westen werken, betekent bezig zijn met de top onder de barista machines. In combinatie met de koffie voor de horeca van Hesselink Koffie kun je jouw gasten smakelijke espresso voorschotelen.

kees van der westen koffiemachines

Koffiemachines van Kees van der Westen

Er zijn zoveel koffiemachines en -automaten van Kees van der Westen dat het soms moeilijk kiezen lijkt. Via onze keuzehulp kom je vanzelf uit bij de juiste koffiemachine. Wil je graag wat meer advies van één van onze koffiespecialisten? Neem dan contact op. We helpen je graag verder!

Onze Kees van der Westen koffiemachines

De Kees van der Westen koffiemachines worden in eigen bedrijf stuk voor stuk met de hand gebouwd en daarna grondig getest. Dit betekent dat je als gebruiker altijd verzekerd bent van een perfecte basis voor een heerlijke espresso die je jouw gasten in jouw horecazaak kunt aanbieden. In ons assortiment vind je de volgende Kees van der Westen koffiemachines:

kees van der westen koffiemachines

Vind jouw ideale koffiemachine

Meer dan koffie

Thee

Servies

Ook hier schenken wij geluk