Kees van der Westen koffiemachines

Kees van der Westen2023-09-28T07:17:13+00:00

Kees van der Westen koffiemachines

Kees van der Westen is een merk koffiemachines dat behoort tot de beste filterdragermachines van Nederland. Iedere Kees van der Westen koffiemachine is in eigen bedrijf ontworpen en ontwikkeld en wordt daarnaast met de hand gefabriceerd, kwaliteit koffiemachines voor de horeca dus. De beste barista’s zijn het erover eens… met een filterdrager van Kees van der Westen werken, betekent bezig zijn met de top onder de barista machines. In combinatie met de koffie voor de horeca van Hesselink Koffie kun je jouw gasten smakelijke espresso voorschotelen.

kees van der westen koffiemachines

Gratis proefplaatsing van 30 dagen

Er zijn zoveel koffiemachines en -automaten dat het soms moeilijk kiezen lijkt. Daarom helpen wij jou daar graag bij. Hesselink Koffie biedt de mogelijkheid om 30 dagen gratis een Kees van der Westen koffiemachine of -automaat te proberen. Ervaar het zelf.

Onze Kees van der Westen koffiemachines

De Kees van der Westen koffiemachines worden in eigen bedrijf stuk voor stuk met de hand gebouwd en daarna grondig getest. Dit betekent dat je als gebruiker altijd verzekerd bent van een perfecte basis voor een heerlijke espresso die je jouw gasten in jouw horecazaak kunt aanbieden. In ons assortiment vind je de volgende Kees van der Westen koffiemachines:

kees van der westen koffiemachines

Vind jouw ideale koffiemachine

Meer dan koffie

Thee

Servies

Ook hier schenken wij geluk