Kees van der Westen Spirit

De Kees van der Westen Spirit beschikt over een aantal unieke eigenschappen, die ervoor zorgen dat er efficiënt mee gewerkt kan worden en er smakelijke koffie mee gemaakt kan worden.

Deze handgemaakte espressomachine van Hollands fabricaat met een uitgesproken design, waarbij de echte barista zich thuis voelt. Een echte klassieker voor professioneel gebruik in de horeca. Hoogwaardige techniek met een prachtig design én is voorzien van een separate heet water uitgifte en extra grote 19 liter boiler. De Kees van der Westen Spirit zorgt, in combinatie met koffiebonen van Hesselink Koffie, voor overheerlijke koffie in jouw horeca zaak.

Leasen vanaf
329,-
Aanschaffen vanaf
14215,-
kees van der westen spirit

Kees van der Westen Spirit specificaties

Leasen vanaf
329,-
Aanschaffen vanaf
14215,-
  • twee- of driegroepsmachine
  • uitgerust met twee externe rotatiepompen
  • Energiebesparend warmwatersysteem

Hoogtepunten van de Kees van der Westen Spirit

  • Twee stoompijpen en 2 of 3 groepen
  • Automatisch spoelprogramma
  • Gedoseerde theewater uitgifte
  • Externe pomp

Elke groep wordt geactiveerd door een van onze aangepaste “Bastones”, een kleine hendel die twee programmeerbare volumetrische instellingen biedt en, via een drukknop, een continue stroom. De Bastone kan ook worden geprogrammeerd voor volledige handmatige bediening.

Voor maximale capaciteit en drukstabiliteit wordt elke Kees van der Westen Spirit geleverd met 2 pompen. 1 voor extractie en 1 om de stoomketel te vullen en theewater op de juiste temperatuur te leveren. Met de optie pomp per groep is elke groep verbonden met een speciale pomp en dus met een individuele watertoevoer.Dit biedt de mogelijkheid om per groep een andere druk in te stellen. Bovendien kun je experimenteren met verschillende waterbehandelingssystemen.

De temperatuur in al onze ketels wordt geregeld door een PID; een zelflerend apparaat dat de temperatuur zo stabiel mogelijk houdt.Jouw Kees van der Westen Spirit kan worden geleverd met de uitlezing in graden Celsius of Fahrenheit.

De Kees van der Westen Spirit is toegewijd om de best mogelijke espresso-extractie te leveren. Als je de voorkeur geeft aan lungo boven espresso, kunnen we jouw machine aanpassen om de pre-infusie voor lungo’s te optimaliseren.Dit kan per groep afzonderlijk worden gewijzigd.

Ook hier schenken wij geluk