Lattiz melkopschuimer

Jouw oog laten vallen op de Lattiz?

De Lattiz melkopschuimer van FrieslandCampina: een revolutionaire melkschuimmachine die het mogelijk maakt om binnen enkele seconden een cappuccino als een echte barista te zetten, en dat door simpelweg op één knop te drukken.

Met de knoppen op de Lattiz melkopschuimer kan elke horecamedewerker of barista een goede cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. En dat met een snelheid van zes koppen per minuut. De kwaliteit van het melkschuim is constant omdat er geen andere factoren, zoals gebrekkige ervaring van personeel of drukte in piekmomenten zijn die het melkschuim kunnen beïnvloeden.

Leasen vanaf
61,-
Aanschaffen vanaf
2046,-
lattiz melkopschuimer

Lattiz specificaties

Leasen vanaf
61,-
Aanschaffen vanaf
2046,-
  • 4 liter melkinhoud
  • 19,5 cm breed, 59 cm of 91 cm hoog en 52 cm diep
  • 230 V

Hoogtepunten van de Lattiz

  • 140 cappucino’s of 90 latte macchiato’s per uur
  • bag-in-box Systeem
  • Geen reiniging nodig
  • Constant resultaat
  • Uitstekende smaak

De eenvoud zit niet alleen in het gebruik, maar ook in het design. Het strakke uiterlijk van de Lattiz melkopschuimer is compact en robuust vormgegeven met slechts zes knoppen. Met deze knoppen kan elke horecamedewerker of barista per kop een Cappuccino, Latte Macchiato of Koffie Verkeerd maken. Er kan ook een hele of een halve kan getapt worden en met de +knop kan een variabele hoeveelheid getapt worden. De inhoudsmaat van de verschillende knoppen is in te stellen op jouw eigen serviesmaat.

Met de 4 liter bag-in-box van de Lattiz melkopschuimer kunnen 140 cappuccino’s worden gezet. De Lattiz-melk beschikt over de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante hoogwaardige barista-kwaliteit. De melk blijft met het bag-in-box systeem zeven dagen ongekoeld houdbaar in de machine. Doordat de melk en het product niet met elkaar in aanraking komen, ben je altijd gegarandeerd van een optimale hygiëne en geen extra schoonmaakwerk. Alle onderdelen die met de melk in aanraking komen, worden na gebruik samen met de box verwijderd.

Bij Hesselink Koffie zien we er op toe dat de productie van onze koffie zo duurzaam mogelijk geschiedt. We vinden het dan ook belangrijk, dat naast de koffie zelf, ook de bijkomende producten rondom koffie duurzaam zijn. De Lattiz melkopschuimer sluit goed aan bij ons ideaal om duurzame koffie te produceren. De Lattiz melkopschuimer is namelijk zeer zuinig in het gebruik en heeft een A++ energielabel. Ook wordt er met het gebruik van de Lattiz minder afval geproduceerd dan bij andere manieren van melk opschuimen, omdat er minder verpakkingen worden gebruikt. Met een bag-in-box kunnen 140 cappuccino’s worden gezet en dit bespaart in verpakkingen, afval, vervoer en CO2-uitstoot. In de Hesselink Sustainability Grid leest u hoe koffieproductie op deze aspecten verduurzaamd kan worden. Tevens wordt verspilling van melk voorkomen, omdat het volume precies per kop kan worden afgemeten.

Ook hier schenken wij geluk