Lattiz melkopschuimer

Lattiz2024-07-02T09:05:31+00:00

Lattiz melkopschuimer

De Lattiz melkopschuimer van FrieslandCampina: een revolutionaire melkschuimmachine die het mogelijk maakt om binnen enkele seconden een cappuccino als een echte barista te zetten, en dat door simpelweg op één knop te drukken.

Met de knoppen op de Lattiz melkopschuimer kan elke horecamedewerker of barista een goede cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. En dat met een snelheid van zes koppen per minuut. De kwaliteit van het melkschuim is constant omdat er geen andere factoren, zoals gebrekkige ervaring van personeel of drukte in piekmomenten zijn die het melkschuim kunnen beïnvloeden.

lattiz melkopschuimer

Gratis proefplaatsing van 30 dagen

Er zijn zoveel koffiemachines en -automaten dat het soms moeilijk kiezen lijkt. Daarom helpen wij jou daar graag bij. Hesselink Koffie biedt de mogelijkheid om 30 dagen gratis een koffiemachine of -automaat te proberen. Ervaar het zelf.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de Lattiz melkopschuimer, wil je deze melkopschuimer uitproberen of meer informatie? Dat snappen wij! Neem via het formulier geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je er graag alles over!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Koffie op het werk

Vind jouw ideale koffiemachine

Meer dan koffie

Thee

Servies

Ook hier schenken wij geluk