WMF 1500 S+

De WMF 1500 S+ is dé ideale koffiemachine voor op kantoor of jouw horecazaak. De talrijke sjablonen zijn afgestemd op bedrijven met een gemiddelde koffiebehoefte in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden en zorgen ervoor dat de volautomaat grafisch, functioneel en qua taal aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

Met een vernieuwd 10 inch touchdisplay geeft de specialiteitenmachine WMF 1500 S+ alle informatie in één oogopslag – inclusief voedingstofgegevens, promoties of gebruiksvideo’s. Dat is niet het enige: de revolutionaire Dynamic Coffee Assist garandeert permanent de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten op basis van espresso van de machine. Met de WMF Coffee Connect verstrekt de koffiemachine je ook op afstand van de meest waardevolle informatie.

Leasen vanaf
223,-
Aanschaffen vanaf
8341,-
WMF 1500S

WMF 1500 S+ specificaties

Leasen vanaf
223,-
Aanschaffen vanaf
8341,-
  • Tot 180 kopjes per dag
  • 32,5 cm breed, 70,6 cm hoog en 59 cm diep
  • 220 – 240 V

Hoogtepunten van de WMF 1500 S+

  • Nieuwe, verbeterde touchscreen
  • WMF Coffee Connect
  • Automatisch kalibrerende molen
  • Verbeterde techniek bij Dynamic Milk

De interactieve kleurendisplay van de WMF 1500 S+ maakt een individuele vormgeving mogelijk door de keuze van een eigen kleurenschema. Er kunnen afbeeldingen en zelfs video’s van dranken worden getoond. De navigatie met een snelle toegang tot het hoofdmenu gebeurt intuïtief met touch- en veegbewegingen.

WMF CoffeeConnect transformeert het potentieel van de koffiemachines door de machine in staat te stellen waardevolle gegevens te verstrekken en op afstand instructies te ontvangen.

De revolutionaire Dynamic Coffee Assist zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten op basis van espresso van de WMF 1500 S+. De ingestelde drankkwaliteit wordt voortdurende gecontroleerd en de belangrijkste factoren zoals de hoeveelheid gemalen koffie en de maalgraad worden automatisch bijgesteld. Zo blijven de zettijd, de extractie en de productinzet hetzelfde en serveer je altijd een constante kwaliteit koffie.

Naast hygiëne in het melkbeheer is ook de bescherming van het melksysteem onmisbaar voor een constante hoge melkkwaliteit. De innovatieve Milk Excellence Sensor neemt deze taak op zich: net als de leeg-meldsensor in de koeler beschermt hij de menger van het Dynamic Milk-systeem.

Ook hier schenken wij geluk