WMF 5000 S+

De WMF 5000 S+ is dé ideale koffiemachine voor elke omgeving. Deze moderne machine heeft niet alleen een prachtig design, ze is ook voorzien van talloze, handige technologische toepassingen voor de beste koffieresultaten. De snelheid en productiecapaciteit van de WMF 5000 S+ is grensverleggend: met één druk op de knop heb je in een mum van tijd een heerlijke kop koffie bereid.

Met een vernieuwd 10 inch touchdisplay geeft de baanbrekende WMF 5000 S+ alle informatie in één oogopslag. Van promoties of gebruiksvideo’s tot aan verschillende kleuren. Dat is niet het enige: de revolutionaire Dynamic Coffee Assist garandeert permanent de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten en met de WMF Coffee Connect verstrekt de WMF 5000 S+ je ook op afstand van de meest waardevolle informatie.

Leasen vanaf
284,-
Aanschaffen vanaf
10568,-
wmf 5000S plus

WMF 5000 S+ Specificaties

Leasen vanaf
284,-
Aanschaffen vanaf
10568,-
  • Tot 250 kopjes per dag
  • 32,5 cm breed, 72 cm hoog en 59 cm diep
  • 220-240 V of 380-415V
  • Vaste wateraansluiting

Hoogtepunten van de WMF 5000 S+

  •  10-inch touch screen
  •  WMF Coffee Connect
  •  Dynamic Milk Assist
  •  Dynamic Coffee Assist
  •  De nieuw ontwikkelde choc-mixer

De interactieve kleurendisplay van de WMF 5000 S+ maakt een individuele vormgeving mogelijk door de keuze van een eigen kleurenschema. Er kunnen afbeeldingen en zelfs video’s van dranken worden getoond. De navigatie met een snelle toegang tot het hoofdmenu gebeurt intuïtief met touch- en veegbewegingen.

WMF Coffee Connect transformeert het potentieel van jouw koffiemachines door de machine in staat te stellen waardevolle gegevens te verstrekken en op afstand instructies te ontvangen.

Naast hygiëne in het melkbeheer is ook de bescherming van het melksysteem onmisbaar voor een constante hoge melkkwaliteit. De innovatieve Milk Excellence Sensor neemt deze taak op zich: net als de leegmeldsensor in de koeler beschermt hij de menger van het Dynamic Milk-systeem.

De revolutionaire Dynamic Coffee Assist zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten op basis van espresso van de WMF 5000 S+. De ingestelde drankkwaliteit wordt voortdurende gecontroleerd en de belangrijkste factoren zoals de hoeveelheid gemalen koffie en de maalgraad worden automatisch bijgesteld. Zo blijven de zettijd, de extractie en de productinzet hetzelfde en serveer je altijd een constante kwaliteit koffie.

De WMF 5000 S+ heeft de nieuwste ontwikkelde choc-mixer. Met haar eenvoudige bediening, reiniging en onderhoud maakt ze veel indruk. Het magnetische slot garandeert een correcte plaatsing van de mixer en de geïntegreerde sensor controleert de perfecte pasvorm.

Ook hier schenken wij geluk