De Hesselink

Koffieconcepten

Er zijn tal van plekken waar koffie geschonken kan worden. Omdat tegenwoordig de keuze enorm is, biedt Hesselink Koffie diverse koffieconcepten aan zodat iedereen kan genieten van goede koffie. Of het nou gaat om koffie op het werk, in de horeca, hotel of zorginstelling. Wij bieden een passend koffieconcept.

Kant-en-klare koffieconcepten

Zoveel mensen, zoveel wensen maar ook zoveel koffiemachines en verschillende koffies. Om het voor jou gemakkelijker te maken, hebben wij een paar kant-en-klare koffieconcepten bedacht. Met de koffiemachines uit het koffieconcept zet je in een handomdraai de lekkerste koffie. Je kunt al voor een vast bedrag per maand een koffiemachine bij ons huren. Of je betaalt een vast bedrag per kop koffie. Meer weten?

Direct contact opnemen

Onze koffieconcepten

Hesselink Koffie wil dat iedereen gelukkiger wordt door koffie. Daarom bieden wij diverse volledige koffieconcepten aan. Hierdoor heeft iedereen overal toegang tot de lekkerste koffie van Hesselink Koffie. Wij zorgen voor de juiste machine welke geleased kan worden voor een vast bedrag per maand of er kan betaald worden per kop. Net wat jou beter uitkomt. Bekijk hieronder onze diverse koffieconcepten.

Hesselink Koffie is meer dan alleen koffie

Hesselink Koffie is meer dan alleen koffie, want naast koffie bieden wij ook thee. Onze eigen Veine thee is er voor ieder moment van de dag. Wil je dat de koffie nog lekkerder smaakt? Zorg er dan voor dat ook de presentatie in stijl is. Wij bieden naast koffie namelijk ook suikerzakjes, melkcups en koffiekoekjes voor in en bij de koffie.

Hier schenken wij geluk