Koffieleverancier voor horeca en bedrijven

Koffieleverancier bedrijven horeca2023-09-28T07:21:51+00:00
Koffieleverancier voor horeca en bedrijven

Duurzame koffieleverancier

Hesselink Koffiebranders is dé koffieleverancier voor horeca en bedrijven. We begrijpen hoe belangrijk het voor jou is om echt lekkere koffie te schenken. Geluk in elke kop, daar gaan we voor. Daarom leveren we niet alleen heerlijke koffie van topkwaliteit, maar ook een oplossing voor al jouw andere koffiebehoeften. In onze eigen duurzame koffiebranderij in de Achterhoek branden we met zorg geselecteerde bonen. Die zijn afkomstig van koffieboeren die we met hart en ziel ondersteunen via de Hesselink Koffiebranders Foundation. Zo zorgen we niet alleen voor een heerlijke kop koffie, maar zien we ook toe op een eerlijke prijs. Zuivere koffie dus!

Horeca

Schenk de kwaliteit die je gasten verdienen.

Werk

De beste koffiebonen om de werkdag mee door te komen.

Retail

Duurzame kwaliteitskoffie in jouw speciaalzaak.

Voor horeca en bedrijven

Bedrijf of horecazaak, voor jou hebben we als duurzame koffieleverancier altijd een oplossing op maat. We zijn betrokken bij de oorsprong van onze koffie. Dat garandeert de hoogste kwaliteit. Je merkt het, je ruikt het én je proeft het. Elke slok is een geluksmoment. Oók omdat je met koffie van Hesselink bijdraagt aan een betere wereld.

Kies voor een koffieleverancier die zich inzet voor kwaliteit, eerlijke handel, persoonlijke service én duurzaamheid. Kies voor Hesselink Koffiebranders.

koffieleverancier horeca en bedrijven

Onze koffie

Het branden van koffiebonen is een ambacht dat we als geen ander beheersen. We branden volgens de easy-roastmethode: een gemoderniseerde, traditionele techniek waarbij de koffiebonen langzaam geroosterd worden. De smaken en aroma’s krijgen zo alle tijd om zich optimaal te ontwikkelen. En dat proef je terug in elke kop. We zorgen dat de koffieboeren een rechtvaardige prijs krijgen voor hun koffie, zodat ze een goed inkomen hebben en tegelijkertijd kunnen investeren in duurzaamheid. Zo weten we zeker dat onze koffie zowel economisch als ecologisch een positieve bijdrage levert. Geluk van bron tot kop!

koffieleverancier horeca en bedrijven
koffieleverancier horeca en bedrijven

Vind jouw ideale koffiemachine

Ook hier schenken wij geluk

Deze mensen gingen je voor

“Hesselink koffie is voor het Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede meer dan alleen een koffie leverancier. Hesselink koffie is door de jaren heen een ‘noaber’ geworden die ons voorziet in onze totale behoefte aan warme dranken. Zowel voor als achter de schermen, van bezoeker tot artiest. Met de constante kwaliteit kunnen we altijd een lekker kopje koffie of thee serveren.”

“De kwaliteit van koffie vinden we bij Cornelis erg belangrijk. In samenwerking met Hesselink Koffie lukt het ons al jaren om een mooie kop koffie te maken. De kwaliteit van Hesselink bonen, samen met onze kennis zorgen ervoor dat wij heerlijke koffie kunnen serveren. Wij zijn altijd tevreden over onze samenwerking met Hesselink Koffiebranders.”

“Persoonlijk, flexibel en met aandacht voor het product koffie en de mens erachter. Dat is waar Hesselink koffie voor staat. Een groots bedrijf met korte lijnen. Wij van Lunchroom ’t Trappetje serveren trots Hesselink Koffie en Hesselink Veine thee. Op onze website staat niet voor niets: “Bij ’t Trappetje serveren wij uw geluksmoment”

“Wij zijn ontzettend blij met de fantastische samenwerking met Hesselink Koffie.

Hun uitstekende service en koffie van excellente kwaliteit dragen elke dag weer bij aan een warm welkom voor al onze gasten.

Hesselink Koffie schenkt ons absoluut geluk!”

“Wij zijn ontzettend blij met Hesselink als onze koffieleverancier. Er wordt uitstekende service verleend, ze zijn altijd bereid om mee te denken en komen met snelle en effectieve oplossingen als we een vraag hebben. Hesselink doet altijd een stap extra voor ons.”

“Al ruim 25 jaar onze leverancier, service gericht en heerlijke koffie en theeproducten! We krijgen regelmatig complimenten van onze gasten.”