Koffieleverancier in Amsterdam

Koffieleverancier in Amsterdam2024-05-24T12:37:59+00:00

Duurzame koffieleverancier

Voor veel bedrijven is Hesselink Koffiebranders koffieleverancier in Amsterdam. Bij Hesselink Koffiebranders doen we veel aan duurzaamheid in de hele koffieketen. Ook de koffieboer in Midden-Amerika krijgt een eerlijke prijs! Dit doen we met onze Hesselink Koffie Foundation.

Wij zijn betrokken bij de oorsprong van onze koffie. Daardoor kunnen wij een hoge kwaliteit van onze koffie in Amsterdam garanderen. Echt geluk schenken vinden we daarom ook érg belangrijk. Benieuwd hoe wij dit doen?

Koffieleverancier in Amsterdam

Horeca

Schenk de kwaliteit die je gasten verdienen.

Werk

De beste koffiebonen om de werkdag mee door te komen.

Retail

Duurzame kwaliteitskoffie in jouw speciaalzaak.

Koffie op het werk

Onze koffie

Het branden van koffiebonen is een ambacht dat we als geen ander beheersen. We branden volgens de easy-roastmethode: een gemoderniseerde, traditionele techniek waarbij de koffiebonen langzaam geroosterd worden. De smaken en aroma’s krijgen zo alle tijd om zich optimaal te ontwikkelen. En dat proef je terug in elke kop. We zorgen dat de koffieboeren een rechtvaardige prijs krijgen voor hun koffie, zodat ze een goed inkomen hebben en tegelijkertijd kunnen investeren in duurzaamheid. Zo weten we zeker dat onze koffie zowel economisch als ecologisch een positieve bijdrage levert. Geluk van bron tot kop!

Vind jouw ideale koffiemachine

Koffiemachine keuzehulp

Ook hier schenken wij geluk