Koffieleverancier in Eindhoven

Koffieleverancier in Eindhoven2023-09-28T07:22:11+00:00

Jouw koffieleverancier

Voor veel bedrijven in Eindhoven is Hesselink Koffiebranders de toonaangevende koffieleverancier. Bij Hesselink Koffiebranders streven we naar duurzaamheid in de gehele koffieketen. Dit doen we door een eerlijke prijs te betalen aan de koffieboeren in Zuid-Afrika dankzij onze Hesselink Koffie Foundation.

Onze betrokkenheid begint bij de bron van onze koffie. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige kwaliteit koffie in Eindhoven te garanderen. Het schenken van oprecht geluk in je kop staat bij ons centraal en we leggen graag uit hoe we dit bereiken. Benieuwd naar onze aanpak?

koffieleverancier eindhoven

Horeca

Schenk de kwaliteit die je gasten verdienen.

Werk

De beste koffiebonen om de werkdag mee door te komen.

Retail

Duurzame kwaliteitskoffie in jouw speciaalzaak.

Koffie op het werk

Onze koffie

Het branden van koffiebonen is een ambacht dat we als geen ander beheersen. We branden volgens de easy-roastmethode: een gemoderniseerde, traditionele techniek waarbij de koffiebonen langzaam geroosterd worden. De smaken en aroma’s krijgen zo alle tijd om zich optimaal te ontwikkelen. En dat proef je terug in elke kop. We zorgen dat de koffieboeren een rechtvaardige prijs krijgen voor hun koffie, zodat ze een goed inkomen hebben en tegelijkertijd kunnen investeren in duurzaamheid. Zo weten we zeker dat onze koffie zowel economisch als ecologisch een positieve bijdrage levert. Geluk van bron tot kop!

Vind jouw ideale koffiemachine

Koffiemachine keuzehulp

Ook hier schenken wij geluk