Koffiemachines

Een kop koffie doet wonderen. Daarom hebben wij ons bij Hesselink Koffie dan ook gespecialiseerd in koffieconcepten voor het bedrijfsleven. Zowel op kantoor als in de horeca: wij bieden een passende oplossing met onze koffiemachines.

Diverse koffiesoorten worden in onze eigen branderij gebrand. Dat gebeurt met liefde en passie voor het vak, en dat proef je. Met een breed assortiment aan koffie- en espressomachines van topkwaliteit kunnen we in elke koffiebehoefte voorzien.

Koffiemachines voor de horeca

Elke horecaonderneming is anders. We adviseren je graag in de verschillende mogelijkheden voor de perfecte oplossing voor jouw horecazaak.

Koffiemachines voor de horeca

Koffiemachines op kantoor

Een babbel bij de koffiemachine verbindt de mensen. Of de medewerkers binnen jouw bedrijf nou klein- of grootverbruikers zijn: wij bieden een passend concept.

Koffiemachines op kantoor

Gratis proefplaatsing van 30 dagen

Er zijn zoveel koffiemachines dat het soms moeilijk kiezen lijkt. Daarom helpen wij jou daar graag bij. Hesselink Koffie biedt de mogelijkheid om 30 dagen gratis een koffiemachine te proberen. Ervaar het zelf.

Vraag gratis proefplaatsing aan

HIER SCHENKEN WIJ GELUK

De voordelen:

  • All-in-one concept
  • Onderhoud en reparaties inbegrepen
  • 100% klimaat neutrale koffie
  • 5e generatie koffiebranders
  • Hofleverancier

Hesselink Koffie uitproberen?

Maak kennis met onze producten. Hesselink Koffie biedt professionals de mogelijkheid om gratis een selectie van onze koffiemelanges en thee├źn te proberen.

Sampleset aanvragen

Meer informatie

Voor meer informatie over onze professionele koffiemachines en voor vragen of opmerkingen neem je contact met ons op via +31 (0) 543 512 416. Of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact opnemen