Faema E61 Jubilé

Jouw oog laten vallen op de Faema E61 Jubilé?

De Faema E61 Jubilé is een traditionele koffiemachine. Deze automatische espressomachine is uitgerust met een microprocessor, die ervoor zorgt dat de programmering van de koffiespecialiteiten eenvoudig te regelen is.

Faema staat voor ‘Fabrica Apparecchiature Elettro Meccaniche e Affini’ en staat voor espressomachines met hoogstaand Italiaans design en innovatieve technologie, wat ook terug te zien is bij de Faema E61 Jubilé. Deze automatische espressomachine is daarmee een ideale koffiemachine voor de horeca.

De Faema E61 Jubilé is een echte klassieker uit de collectie van Faema. Het werd zelfs al in 1961 voor het eerst op de markt gebracht. Inmiddels zijn er vele verbeteringen aangebracht aan de espressomachine, maar de originele Faema E61 Jubilé dient nog steeds als basis voor bijna alle hedendaagse espressomachines. Als koffiemachine voor de horeca is deze espressomachine ideaal. De Faema E61 Jubilé is uitgerust met: twee standaard stoompijpen, één theekraan, een glazen achterpaneel met logo en voorzien van licht en een roestvrijstalen stijlvolle behuizing. De Faema Jubilé E61 is dus niet alleen bijzonder functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan ieder horeca etablissement.

Faema E61 Jubile

Faema E61 Jubilé specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 55 cm of 72 cm breed, 57 cm hoog en 54 cm diep
  • 380 V of 415V

Hoogtepunten van de Faema E61 Jubilé

  • Vaste wateraansluiting
  • 120 koppen per uur

Het pre-infusiesysteem in de Faema E61 Jubilé Legend bevordert bovendien de verlenging van de contacttijd tussen het water en de gemalen koffie vóór extractie, wat zorgt voor een optimale extractie van de diverse smaaktonen van de espresso.

Een automatische ketelvulling, een ingebouwde volumetrische pomp, twee manometers om de pomp en de keteldruk te regelen en het instelbare thermische balanssysteem (Faema patent). De Faema E61 Jubilé is beschikbaar in de semi-automatische versie “Legend” en in de automatische versie “Jubilé”, met gedoseerde selecties voor warm water en dranken.

Ook hier schenken wij geluk