Faema Prestige

De Faema Prestige is een traditioneel Italiaanse piston koffiemachine. Deze halfautomatische espressomachine is ontworpen om makkelijk gebruik van te maken en geweldige koffie aan te bieden.

Faema staat voor ‘Fabrica Apparecchiature Elettro Meccaniche e Affini’ en staat voor espressomachines met hoogstaand Italiaans design en innovatieve technologie, wat ook terug te zien is bij de Faema Prestige. Deze halfautomatische espressomachine is daarmee een ideale koffiemachine voor de horeca.

Leasen vanaf
185,-
Aanschaffen vanaf
6020,-

Faema Prestige specificaties

Leasen vanaf
185,-
Aanschaffen vanaf
6020,-
  • vaste wateraansluiting
  • 81,2 cm of 101,2 cm breed, 54 cm hoog en 56 cm diep
  • 380 V of 415V

Hoogtepunten van de Faema Prestige

  • Vaste wateraansluiting
  • Beschikbaar in 2 of 3 groepen
  • Tall cup versie beschikbaar
  • 120 koppen per uur

De Faema Prestige is een echte klassieker uit de collectie van Faema. Het werd zelfs al in de jaren 70 voor het eerst op de markt gebracht. Inmiddels zijn er vele verbeteringen aangebracht aan de espressomachine, maar de originele Faema Prestige dient nog steeds als basis voor bijna alle moderne espressomachines. Als koffiemachine voor de horeca is deze espressomachine ideaal. De Faema Prestige is uitgerust met: met een strak, verticaal drukknoppaneel, voorzien van LED-knoppen voor eenvoudige bediening. Elk groepshoofd heeft zijn eigen verlichting, wat zorgt voor een perfect belicht werkgebied. Daarnaast zijn de vernieuwde filterhouders ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, om gebruiksgemak en comfort te garanderen. De Faema Prestige is dus niet alleen bijzonder functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan ieder horeca etablissement.

Ook hier schenken wij geluk