Faema E71 E

De nieuwe Faema E71 E is een high-class professionele espressomachine. Door haar weergaloze mix van design (Giugiaro Design), de nieuwste technologie en klassieke eigenschappen geeft het iedere barista de vrijheid om de beste koffie te schenken.

De Faema E71 E is ontworpen voor degenen die geen compromissen sluiten over de koffie die ze hun klanten willen bieden en voor degenen die geen afstand doen van handmatige vaardigheden en die eenvoudig en onmiddellijk met de machine willen communiceren. Vanuit die gedachtegoed is ook de Faema E71 ontstaan. Bij Hesselink Koffie geloven we dan ook dat een goede kop koffie je iedere dag weer kan leiden naar een extra geluksmomentje.

Leasen vanaf
289,-
Aanschaffen vanaf
11545,-
faema E71 E

Faema E71 E specificaties

Leasen vanaf
289,-
Aanschaffen vanaf
11545,-
  • vaste wateraansluiting
  • 80 cm of 104 cm breed, 49 cm hoog en 62 cm diep
  • 380 V of 415V

Hoogtepunten van de Faema E71 E

  • Top-of-range
  • Twee stoompijpen en 3 groepen
  • Handmatige en digitale controle
  • 4.3″ touch display

De Faema E71 E is de machine voor barista’s die willen dat hun passie wordt omgezet in een waar kunstwerk. Om juist die kunst in een kopje te krijgen, hebben barista’s alle vrijheid nodig. Door de mix van het iconisch design (Giugiaro Design), de meest geavanceerde techniek en klassieke kenmerken geeft de Faema E71 E de koffiekunstenaar de ruimte die hij nodig heeft. De Faema E71 E zorgt ervoor dat de beste kwaliteit koffie, de passie van de barista en de capaciteiten van de machine samenvloeien tot een kunstwerk in een kopje.

De hendel boven iedere filtergroep kan handmatig bediend worden zodat de barista de volledige controle heeft over het zetten van een goede kop koffie. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een digitale touch screen.

Een vies stoompijpje of koffieresten die nog in de filterdragers zitten, zijn bij de Faema E71 E verleden tijd. Door verschillende reinigingsfuncties worden alle ongemakkelijkheden gelimiteerd.

Ook hier schenken wij geluk