XLVI koffiemachines

XLVI2023-05-23T09:04:24+00:00

XLVI koffiemachines

De XLVI koffiemachines zijn op maat gemaakte precisie instrumenten. De makers hebben het doel om te innoveren, bouwen, ontwikkelen en zo unieke instrumenten te maken voor de barista’s. Het idee is om de gebruikelijke objecten die tot in de perfectie zijn ontworpen en vervaardigd, om te vormen tot instrumenten die in deskundige handen een ziel zullen geven aan het werk van de creatieve barman. De consistentie van het materiaalgedeelte, de verbinding van de componenten en de creativiteit van het ontwerp worden gecombineerd om zeer duurzame XLVI koffiemachines te verkrijgen.

xlvi koffiemachines

Gratis proefplaatsing van 30 dagen

Er zijn zoveel koffiemachines en -automaten dat het soms moeilijk kiezen lijkt. Daarom helpen wij jou daar graag bij. Hesselink Koffie biedt de mogelijkheid om 30 dagen gratis een Franke koffiemachine of -automaat te proberen. Ervaar het zelf.

Onze XLVI Koffiemachines

De XLVI koffiemachines zijn ontworpen voor horecagelegenheden die met grote volumes werken. De XLVI Steamhammer is een betrouwbare en nauwkeurige koffiemachine. Deze XLVI koffiemachine is zeer nauwkeurig, gemakkelijk te hanteren, intuïtief in gebruik en altijd betrouwbaar, zelfs bij intensief gebruik.

xlvi koffiemachines

Vind jouw ideale koffiemachine

Meer dan koffie

Thee

Servies

Ook hier schenken wij geluk