Koffiebranderij in regio Arnhem

Koffiebranderij in Arnhem2023-09-28T07:20:49+00:00

Koffieleverancier in Arnhem

Ben je op zoek naar een koffiebranderij in regio Arnhem? Welkom bij Hesselink Koffiebranders! Hoewel onze koffiebranderij in Winterswijk staat, voorzien wij talloze horecazaken en bedrijven in regio Arnhem en omstreken van heerlijke, duurzame koffie. Want laten we eerlijk zijn, het draait allemaal om die heerlijke kop koffie die je dag beter maakt.

We zijn veel bezig met duurzaamheid in de hele koffieketen. We betalen eerlijke prijzen aan de koffieboeren in Zuid-Afrika en dat proef je! We ondersteunen duurzaamheidsprojecten die de koffiewereld eerlijker maken. Dit financieren we volledig met de koffie die jij drinkt via onze Hesselink Koffie Foundation! 

We vertellen je graag meer over onze kwaliteitskoffie, vers van onze eigen koffiebranderij. Zo kun jij genieten van heerlijke én duurzame koffie op je werkplek of in je favoriete café.

koffiebranderij arnhem

Horeca

Schenk de kwaliteit die je gasten verdienen.

Werk

De beste koffiebonen om de werkdag mee door te komen.

Retail

Duurzame kwaliteitskoffie in jouw speciaalzaak.

Onze branderij

We vinden het belangrijk dat onze koffie op een duurzame en eerlijke manier wordt geproduceerd en we doen er alles aan om dit te kunnen garanderen. We zien erop toe dat de koffie zowel economisch als ecologisch een positieve bijdrage levert. Dit geldt voor zowel de kwaliteit als de duurzaamheid van de
koffie. In de bergen rondom het stadje Santa Maria in Colombia wordt de basis gelegd voor onze direct trade koffie. We weten dus precies waar de koffieplanten staan die de vruchten dragen waarmee we onze heerlijke koffie maken.

Vind jouw ideale koffiemachine

Koffiemachine keuzehulp

Ook hier schenken wij geluk