Koffie op het werk

Alle koffiemachines
Werk2024-07-01T12:01:06+00:00
koffie op het werk

Goede koffie op het werk

Goede koffie. Voor veel mensen is het een belangrijke arbeidsvoorwaarde en een stimulans om scherp te blijven. Is er een storing of zijn de koffiebonen op? Als jij verantwoordelijk bent voor de koffie, dan krijg jij het op je bord. En daar ligt al zoveel… Hesselink levert professionele koffiemachines op het werk waar je van op aan kunt. Is er toch een keer een storing, dan lost onze betrouwbare servicepartner die op voordat er paniek uitbreekt onder je collega’s. Wil je eerst goed geïnformeerd worden? Dan adviseren we je graag over de meest geschikte oplossing voor jullie organisatie.

Ingrediënten voor geluk

Kies voor lekkere koffie op het werk

We weten dat elke werkomgeving anders is. Daarom geven we advies op maat. Onze koffiespecialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste koffiemachine voor jouw bedrijf. Of je nu gaat voor een self-service koffiemachine of voor een professionele espressomachine, bij Hesselink Koffiebranders vind je altijd een oplossing die bij je past.

En er is meer! Natuurlijk bieden we ook heel veel koffieproducten en accessoires. Koffiebonen, melkopschuimers, bekers; alles dat bijdraagt aan het ultieme koffiemoment.

Koffie op het werk hoeft niet saai te zijn! Ontdek de beste koffiemachines en accessoires. Dan geniet je pas echt van heerlijke koffie op je werkplek. Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat bij jou past? Onze koffiespecialisten staan altijd voor je klaar!

Koffie op het werk

Onze koffie

We zorgen dat de koffieboeren een rechtvaardige prijs krijgen voor hun koffie, zodat ze een goed inkomen hebben en tegelijkertijd kunnen investeren in duurzaamheid. We branden volgens de easy-roastmethode: een gemoderniseerde, traditionele techniek waarbij de koffiebonen langzaam geroosterd worden en goed op smaak komen. Direct na het branden, verpakken we de koffiebonen in recyclebare monofolie. Optimale smaak in een milieuvriendelijk jasje, daar maak je al je collega’s op het werk blij mee.

Koffie op het werk
Koffie op het werk

Vind jouw ideale koffiemachine

Meer dan koffie op het werk

Thee

Servies

Meer informatie over onze professionele koffiemachines of -automaten op het werk?

Ook hier schenken wij geluk