Het Hesselink Koffie

Koffieconcept kantoor

Als er één ding is dat niet kan ontbreken op de werkvloer is het koffie. De gemiddelde medewerker drinkt drie kopjes koffie op kantoor. Koffie verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook de teamspirit. Een koffiepauze brengt mensen immers samen. Het is hét moment waarop collega’s hun zakelijke successen, maar ook vooral privé geluksmomenten met elkaar delen. Hiervoor hebben wij het koffieconcept voor op kantoor ontwikkeld. Perfect voor jou én je medewerkers!

Ons koffieconcept voor op kantoor

Bij Hesselink Koffie zien we koffie niet zozeer als product, maar meer als service. We kijken dan ook graag met je mee welk concept het best bij jouw organisatie past. Bijvoorbeeld om te bepalen welke machine het meest geschikt is voor de koffiebehoefte van jouw klant, gast of medewerker. Met onze jarenlange ervaring kunnen we goed adviseren in de mogelijkheden. Benieuwd naar een van onze concepten? Neem gerust contact met ons op.

Vertel me meer

Het complete koffieconcept voor kantoor

Wist je dat lang houdbare, volle melk de allerbeste melkkoffies geeft? Dit komt door de romige structuur en het vetgehalte. De samenstelling van volle melk zorgt ervoor dat het melkschuim er fluweelzacht uitziet en stevig blijft. Het vet uit de melk maskeert namelijk de krachtige koffietonen, waardoor je altijd een heerlijke melkkoffie krijgt. Je kunt diverse koffiemachines bij ons leasen of kopen waarbij je kunt kiezen uit verse melk of melktopping. Daarnaast bieden we melkopschuimers, suikerzakjes, melkcups en koffiekoekjes. Alles voor een glimlach op het gezicht van jouw medewerker.

Bekijk ook onze andere concepten