Duurzaamheid
We vinden het belangrijk dat onze koffie op een duurzame en eerlijke manier wordt geproduceerd en we doen er alles aan om dit te kunnen garanderen. We zien erop toe dat de koffie zowel economisch als ecologisch een positieve bijdrage levert. Dit geldt voor zowel de kwaliteit als de duurzaamheid van de
koffie. In de bergen rondom het stadje Santa Maria in Colombia wordt de basis gelegd voor onze direct trade koffie. We weten dus precies waar de koffieplanten staan die de vruchten dragen waarmee we onze heerlijke koffie maken.


Onze branderij
Als echt familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring zit het koffiebranden in ons DNA. Al vijf generaties lang wordt de kennis en liefde voor het vak doorgegeven.
Doordat we het volledige brandproces in eigen huis beheren, kunnen we tot in de kleinste details sturen op smaak, kwaliteit en perfectie. Dat proef je in elke kop.
Ook in duurzaamheid gaan we voor vakmanschap. Zo compenseren we onze CO₂-uitstoot volledig, hergebruiken we restwarmte om ons pand te verwarmen en werken we met hypermoderne, energiezuinige apparatuur. Onze branderij behoort daarmee tot de duurzaamste van Nederland.