Jura X6

De Jura X6 is ook wel te omschrijven als dé professional voor zwarte koffie en thee. Deze volautomatische espressomachine is geschikt voor klein zakelijk gebruik en voor het zetten van circa 80 koppen koffie per dag.

Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel grote koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn, worden de sterke punten van deze Jura koffiemachine meteen duidelijk. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor de Jura X6.

Aanschaffen vanaf
1891,-
Jura X6

Jura X6 specificaties

Aanschaffen vanaf
1891,-
  • 37,3 cm breed, 47 cm hoog en 46,1 cm diep
  • 220 – 240 V

Hoogtepunten van de Jura X6

  • Variabele zetgroep
  • Intelligent voorverwarmen
  • Geïntegreerd spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma
  • Met heetwaterfunctie

De Jura X6 is voorzien van een innovatieve AromaG3-molen die de koffiebonen altijd vers maalt voor elke bereiding in de juiste fijnheid. Hij werkt precies, twee keer zo snel en met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten en zorgt bij ristretto en espresso voor een ware smaakexplosie. Alle bedieningselementen van de Jura X6 bevinden zich aan de voorzijde en zijn op het eerste gezicht duidelijk te herkennen en gemakkelijk toegankelijk. Zelfs het bijvullen van het waterreservoir en het bonenreservoir kan van voren worden gedaan.

Ook hier schenken wij geluk