Horeca koffiemachine

Horeca koffiemachine2024-05-03T13:27:13+00:00

Welke horeca koffiemachine past bij jou?

Koffiemachines voor de horeca: vind jouw beste koffiemachine voor jouw horeca onderneming! Hesselink Koffiebranders staat voor je klaar! We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om goede koffie te schenken. Tevreden gasten én een succesvolle onderneming, daar gaat het jou om.

Of je nu een knus café, een chique restaurant of een vriendelijk hotel runt, jouw gasten verdienen het beste. Hesselink Koffiebranders biedt een breed assortiment melanges. Elk zorgt voor een perfecte sfeer. Zo voelen jouw gasten zich thuis zodra ze bij je binnenstappen. Bij jou beleeft iedereen zijn eigen koffie-geluksmoment.

Samen vinden we de beste horeca koffiemachine voor jouw horeca onderneming. Ontdek onze expertise. We helpen je graag om de juiste keuze te maken!

koffiemachine horeca

Vind jouw ideale horeca koffiemachine

Onze koffiemachines voor de horeca

Hesselink Koffie biedt een groot aantal koffiemachines voor de horeca aan. Of je nou een groot restaurant of een piepklein koffietentje hebt, wij hebben voor iedere horecazaak de juiste koffiemachine.

De perfecte Horeca Koffiemachine voor jou

Kiezen voor een horeca koffiemachine van Hesselink betekent kiezen voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn een 100% onafhankelijke aanbieder van Koffiemachines voor in de horeca. Dit betekend dat we op zoek gaan naar de machine die het best past bij jouw wensen. Onze machines zorgen voor een constante temperatuur en druk, wat essentieel is voor de perfecte espresso. Bovendien bieden onze machines gebruikersgemak en zijn ze duurzaam, wat bijdraagt aan een lagere gebruikskosten en minder milieu-impact.

Volautomatische horeca koffiemachines

Ideaal voor locaties die hoge volumes verwerken met minimale inspanning, dankzij gebruiksvriendelijke interfaces en geavanceerde technologieën. Elk kopje koffie wordt snel en consistent bereid, met behoud van uitstekende smaak.

De machines zijn onderhoudsarm door zelfreinigende programma’s, die helpen de levensduur te verlengen en bedrijfskosten te verlagen. Daarnaast bieden ze uitgebreide personalisatie-opties, zoals instelbare maalgraad, waterdruk en temperatuur, waardoor aan elke klantwens voldaan kan worden.

Met energie-efficiëntie en duurzame materialen zijn deze machines een milieuvriendelijke keuze die bijdraagt aan verantwoord ondernemen. Laat je verbazen door het gemak van volautomatische horeca koffiemachines.

Professionele horeca Koffiemachines

De professionele horeca koffiemachines die wij aanbieden zijn gebouwd om de druk van een veel bezochte horecagelegenheid aan te kunnen. Ze zijn uitgerust met geavanceerde instellingen voor het nauwkeurig afstemmen van diverse koffiebereidingen, geschikt voor elke koffiestijl. Zo verzeker je jezelf van een uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid, essentieel voor elke professionele setting.

Piston horeca koffiemachines

Voor de echte barista hebben wij verscheidene piston horeca machines in ons assortiment. Ideaal voor barista’s die volledige controle willen over het koffiezetproces. Ze stellen gebruikers in staat om elke stap, van de maling tot de tampingdruk, nauwkeurig te beheersen. Piston horeca koffiemachines zijn perfect voor ambachtelijke koffiebereidingen, waar elke kopje koffie met precisie en aandacht wordt gemaakt.

Barista horeca Koffiemachines

Deze machines combineren de finesse van handmatige bediening met de consistentie en snelheid van moderne technologie, perfect voor horecazaken die een statement willen maken met hun koffie.

Horeca koffie

Om jou als horeca ondernemer te laten ondernemen, bieden wij ons horeca koffie totaalconcept aan. Wij verzorgen de gewenste koffiemachine, koffiebonen of gemalen bonen, servies en nog veel meer. Het enige wat er dan nog rest is het schenken van overheerlijke Hesselink Koffie aan jouw klanten.

Veel gestelde vragen over Horeca Koffiemachines

Wij hebben een selectie van hoogwaardige half- en volautomatische koffiemachines voor in de horeca, speciaal voor ondernemers zoals jij. Als onafhankelijke machineaanbieder kijken we naar jouw eisen en wensen, en gaan opzoek naar de beste koffiemachine voor jou.

Advies over welk horeca koffiezetapparaat bij jouw situatie past? Gebruik de keuzehulp

Om zoveel mogelijk horeca ondernemers tot dienst te kunnen zijn bieden wij de optie aan om onze horeca koffiezetapparaten te leasen of te kopen.

Een professionele koffiemachine voor in de horeca heb je al vanaf 95,- per maand, als je een halfautomaat wilt is dit vanaf 125,-

De machines die wij aanbieden zijn vakkundig ontworpen om met gemak en precisie grote hoeveelheden hoogwaardige koffie te produceren. Dankzij geavanceerde technologieën en intuïtieve bediening, zetten onze machines consequent perfecte koffie. En dit terwijl ze ook nog verrassend eenvoudig te bedienen zijn.  De precieze werking van een horeca koffiemachine verschilt per soort en type machine. Maak je gebruik van een volautomatische horeca koffiemachine, of van een halfautomaat? Wij leggen je alles graag persoonlijk uit.

Bij Hesselink Koffiebranders begrijpen we dat elke horecagelegenheid uniek is. Daarom bieden wij een scala aan koffiemachines die aansluiten bij diverse wensen en eisen. Of je nu de voorkeur geeft aan de efficiëntie van volautomatische machines of de ambacht van pistonmachines, wij hebben de perfecte oplossing. Laat ons  helpen de ideale keuze te maken die niet alleen jouw gasten tevreden stelt, maar ook de bedrijfsvoering vereenvoudigt. Vragen? Neem direct contact op!

Het kiezen van de juiste koffiemachine voor in de horeca draagt bij aan jouw succes. Overweeg de volgende punten om een weloverwogen beslissing te nemen:

  • Volume: Hoeveel koffie zal je per dag serveren?
  • Koffievariaties: Welke koffiespecialiteiten wil je aanbieden?
  • Koffie bonen of gemalen koffie: Wat past het beste bij jouw wensen en die van de klant?
  • Verse melk en/of toppings: Wat zijn de voorkeuren m.b.t  bijvoorbeeld wel of geen cappuccino.

Kom je er niet helemaal uit? Gebruik direct onze koffiemachine keuzehulp

De keuze van koffiebonen is erg belangrijk voor de smaakervaring van de uiteindelijke kop koffie. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit bonen voor een optimale smaakbalans. Ons assortiment is speciaal samengesteld om een breed scala aan smaakprofielen te bieden die perfect aansluiten bij elk type horecagelegenheid. Bekijk al onze smaken en soorten

Meer dan koffie

Thee

Servies

Ook hier schenken wij geluk