Koffiemachines voor de horeca

Ben jij op zoek naar een koffiemachine in de horeca? Bij Hesselink Koffie kennen we de kneepjes van het vak en helpen we je graag om de beste koffiemachine voor jouw horecaonderneming samen te stellen. We weten immers hoe belangrijk goede koffie in de horeca is. Alles voor de glimlach op het gezicht van jouw gast!

Of het nu in een café of restaurant is, je wilt een omgeving scheppen waarin jouw gasten gezellig kunnen samenkomen met vrienden en familie. Evenals in een hotel, waar je de gasten de intieme warmte wil laten ervaren van de kamer waar zij thuis tot rust komen. Een lekkere kop koffie heeft hier een grote invloed op. Hesselink Koffie biedt met zijn melanges een breed pallet aan moods, die je gasten het gevoel van thuis laten ervaren zodra zij de deur binnenlopen.

Hoe ziet jouw ideale koffiemachine eruit?

Wist je dat koffiemachines voor de horeca er in alle soorten en maten zijn? Om te bepalen welke koffiemachine het beste bij jouw organisatie past, spelen diverse factoren zoals de capaciteit, het gebruiksgemak, de voorkeur van de drinker en grootte van uw horecaonderneming een rol. Door de grote variëteit aan koffiemachines – volautomaten, halfautomaten, filterapparaten – en hun mogelijkheden is er daarom voor iedere organisatie een geschikte koffiemachine.

Gratis offerte aanvragen

Onze koffiemachines voor de horeca

Hesselink Koffie biedt een groot aantal koffiemachines voor de horeca aan. Of je nou een groot restaurant of een piepklein koffietentje hebt, wij hebben voor iedere horecazaak de juiste koffiemachine.

Volautomatische koffiemachines

Voor zowel kleine als grote horecaondernemingen is er ook goed gebruik te maken van onze volautomatische koffiemachines. Hesselink Koffie biedt een groot scala aan volautomatische koffiemachines voor de horeca. Allemaal eenvoudig in gebruik, natuurlijk van de beste kwaliteit.

Onze voordelen:

  • All-in-one concept
  • Onderhoud en reparaties inbegrepen
  • 100% klimaat neutrale koffie
  • 5e generatie koffiebranders
  • Hofleverancier

Direct contact opnemen

Hesselink Koffie is meer dan alleen koffie

Hesselink Koffie is meer dan alleen koffie, want naast koffie bieden wij ook thee. Onze eigen Veine thee is er voor ieder moment van de dag. Wil je dat de koffie nog lekkerder smaakt? Zorg er dan voor dat ook de presentatie in stijl is. Wij bieden naast koffie namelijk ook suikerzakjes, melkcups en koffiekoekjes voor in en bij de koffie.